Kepamas Submarinas su vištiena

Kepamas Submarinas su vištiena

Sumuštinio SUBMARINO bandelė, pagardinta sezamo sėklomis, pertepta gardžiu padažu su karštai rūkyta vištienos krūtinėle, sūrio griežinėliais ir konservuotais pomidorais.

Paruošimo būdas:

Išimti iš plėvelės, šildyti su popieriniu maišeliu kontaktiniame grilyje (200˚C) 3 min.

Nukirpti plėvelės kampą. Šildyti su popieriniu maišeliu mikrobangų krosnelėje (800W) 40 s.

Svoris: 225 g
Galiojimo laikas: 5 d.
Laikymo sąlygos: 0 - +6˚C
 
Maistingumo deklaracija100 g
Energetinė vertė (Kj): 1259
kcal: 301
Riebalai (g): 14,8
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 2,14
Angliavandeniai (g): 32,7
iš kurių cukrūs (g): 0,17
Baltymai (g): 9,2
Druska (g): 1,15