Kepamas Submarinas su kebabo jautiena

Kepamas Submarinas su kebabo jautiena

Sumuštinio SUBMARINO bandelė, pagardinta sezamo sėklomis, pertepta itališku padažu, su kebabo jautiena, sūrio griežinėliais, šviežiais pekinininiais kopūstais, pomidorais ir agurkais.

Paruošimo būdas:

Išimti iš plėvelės, šildyti su popieriniu maišeliu kontaktiniame grilyje (200˚C) 3 min.

Nukirpti plėvelės kampą. Šildyti su popieriniu maišeliu mikrobangų krosnelėje (800W) 40 s.

Svoris: 260 g
Galiojimo laikas: 5 d.
Laikymo sąlygos: 0 - +6˚C
 
Maistingumo deklaracija100 g
Energetinė vertė (Kj): 1155
kcal: 276
Riebalai (g): 15
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g): 2,45
Angliavandeniai (g): 27,8
iš kurių cukrūs (g): 2,13
Baltymai (g): 7,5
Druska (g): 1,15